VV-, VPET- ja Ch-pisteet

Pet-tittelit eli Silver Pet (SP), Gold Pet (GP) ja Grand Pet (GrP) säännöt

Eläin voi saavuttaa Silver Pet -arvon (SP) saatuaan neljä (4) A-palkintoa pet-luokista. Eläin voi saavuttaa Gold Pet -arvon (GP) saatuaan kuusi (6) A-palkintoa pet-luokista. Tällöin Silver Pet -titteli vaihtuu Gold Pet -titteliksi. Eläin voi saavuttaa Grand Pet -arvon (GrP) saatuaan kolme ROP-palkintoa pet-luokista. Pet-luokkien tittelien saavuttaminen ei vaikuta siihen, voiko eläin vastaanottaa lisää A- tai ROP-palkintoja.

Pet-luokan eläimelle voidaan myöntää pet-titteli jo siinä näyttelyssv, jossa se saa tvyteen tarvittavan määrvn A- tai ROP-palkintoja, mikäli hiiren omistaja täyttää ja palauttaa pet-tittelin anomuskaavakkeen näyttelypaikalla. Muussa tapauksessa titteliä anotaan yhdistyksen nimeämältä arvonanomusten käsittelijältä siihen tarkoitetulla kaavakkeella. Uudet pet-titteleiden haltijat julkaistaan yhdistyksen lehdessä.

rand Pet arvoa ei voi anoa kolmella vuonna 2009 tai aiemmin saavutetulla ROP2-ROP5 -sijoituksella. Mikäli eläin on saanut vuoden 2009 jälkeen ROP-sijoituksen, myös tätä aiemmin voitetut ROP-sijoitukset huomioidaan GrP-arvoa myönnettäessä.

Pet-tittelianomusten käsittelijä: ks. yhdistyksen yhteystiedot.