Ohjeet

Liity jäseneksi!

Kenelle SNL on tarkoitettu?

Suomen Näyttely- ja Lemmikkihiiret on tarkoitettu kaikille hiirten, okahiirten ja seeprahiirten ystäville - ikään ja hiiren karvoihin katsomatta!

On kotonasi sitten lemmikkiliikkeestä hankittu hassun värinen hiirulainen, hiirikasvattajalta ostettu hiiri sukutauluineen, pullea okahiiri tai eksoottinen seeprahiiri, on Suomen Näyttely- ja Lemmikkihiiret tarkoitettu juuri sinulle. Hiirulaisesi ei tarvitse olla näyttelytähtönen tai "hyväsukuinen", eikä sinun tarvitse olla kiinnostunut näyttelyissä käymisestä voidaksesi liittyä hiiriyhdistykseen! Mikäli pidät hiirulaisista, muttet voi jostain syystä pitää omaa lemmikkihiirtä, on yhdistys tarkoitettu sinullekin. Tärkeintä on, että olet menettänyt sydämesi näille pienille ja sympaattisille lemmikkieläimille.

Miksi liittyä SNL:in?

 • Jäsenenä saat alennuksia Suomen Näyttely- ja Lemmikkihiirten järjestämien näyttelyiden näyttelymaksuista sekä rekisteröintimaksuista.
 • Olet aina ajan tasalla hiirimaailman uusista tuulista.
 • Saat ajankohtaista tietoa hiirinäyttelyistä, - tapahtumista ja -kasvattajista.
 • Sekä tietenkin tärkein peruste: Koskaan ei voi tietää liikaa hiiriharrastuksen hienouksista!

Suomen Näyttely- ja Lemmikkihiirten jäseneksi on helppoa liittyä!

Kolme pientä askelta yhdistyksemme jäseneksi:

 1. Jäsenmaksu, joka on 20 € varsinaiselta jäseneltä ja 10 € perhejäseneltä (samassa taloudessa varsinainen jäsen) maksetaan yhdistyksen tilille, joka on IBAN: FI27 5723 0220 1073 66 / BIC: OKOYFIHH
 2. Kirjoita maksukuittiin oikea viite, viestikenttään ei saa kirjoittaa mitään:
  Uusi jäsen: 56669
  Varsinainen jäsen: 56672
  Varsinainen + perhejäsen(iä): 56685
 3. Mikäli olet uusi jäsen, lähetä yhteystietosi ja syntymäaikasi jäsensihteerille (jasensihteeri-at-hiiret-piste-fi) sähköpostitse. Tämä on tärkeä, sillä muuten on mahdotonta tietää mihin osoitteeseen jäsenlehden voi postittaa!